Φίλες και φίλοι που με ακολουθείτε σε αυτό το blog …. πολλές φορές, συναντάτε, στις συνταγές μου φρούτα του δάσους (blueberries [μύρτιλλα], cranberries, raspberries ή framboises [σμέουρα]) και, φυσικά στις φράουλες που δεν βρίσκεις πάντα.

Και πάντα είχα την αγωνία, αν θέλετε να κάνετε κάποια από τις συνταγές, τι θα γίνει αν δεν ξέρετε που να τα βρείτε.

Πηγές λοιπόν υπάρχουν παντού.  Χάρη στην κα Ελένη Ψυχούλη (Chef στον Αέρα) που παρακολουθώ, με θρησκευτική ευλάβεια, ανακάλυψα ότι υπάρχουν σε αφθονία φρέσκα και κατεψυγμένα στην Ρώσικη Αγορά.

Σίγουρα έχουν, (σχεδόν πάντα), στα μεγάλα supermarkets 1-2 διαφορετικά (κατεψυγμένα) ενώ στο supermarket της γειτονιάς μου το Bazaar βρίσκω (σχεδόν πάντα) κατεψυγμένα σακουλάκια με raspberries, blueberries και φράουλες.

Μπήκα, όμως και στο Άγιο Internet. άρχισα να ψάχνω και, όπως ήταν αναμενόμενο, βρήκα τις πηγές. Και, επειδή θέλω να μοιραζόμαστε τα πάντα και, θέλω την ώρα που θέλεις να φτιάξεις μια συνταγή να έχεις πρόσβαση, και, στα αντίστοιχα υλικά, σου μάζεψα εδώ τα links για να τα επισκεφτείς (κάποια μάλιστα έχουν και on-line παραγγελίες!). Θεά η τεχνολογία!

Αν, ωστόσο, έχεις κατάστημα με Βιολογικά Προϊόντα στη γειτονιά σου, χτύπησε την πόρτα!  Πολλά από αυτά διαθέτουν κάποια ή όλα από αυτά τα φρούτα, συνήθως φρέσκα, γιατί θεωρούνται superfoods!

Και επειδή, ρωτώντας πας στην Πόλη, όπως έλεγαν και οι παλιοί, η φίλη μου η Popi Wallick  που τα ξέρει όλα μου έγραψε: «Κατεψυγμένα σχεδόν πάντα, βρίσκεις στο Γερμανικό Supermarket, ΑΒ Βασιλόπουλο και Σκλαβενίτη! Φρέσκα στον Μπαλάσκα και στον Θανόπουλο ανάλογα την εποχή